Het project
A once in a lifetime opportunity

De noordhoek van de Grote Markt functioneert als een scharnier naar de Peperstraat, één van de belangrijke winkelstraten van Ronse. Hier wordt aangesloten aan de bestaande gebouwen door middel van een gevel met een klassiek geïnspireerde indeling, die de overgang maakt naar de meer hedendaagse en monumentalere invulling op de Markt. De context van de Peperstraat wordt gerespecteerd en eindigt in een mooi accent dat het begin van de Markt markeert.

Adembenemend wonen op
een TOPlocatie in Ronse

Het gebouw is een aanvulling op het typische weefsel van de Oude Vesten. De oude Vesten was vroeger een achterstraatje, dat pas in later tijden werd ontsloten met de aanleg van de Zuidstraat. De typische inplantingen van de gebouwen dwars op de straat zijn hier een gevolg van. Het gebouw volgt deze historische inplantingen en dit zorgt er dan ook voor dat het gebouw een sterk ordenend stedenbouwkundig karakter heeft.

Laat uw gegevens achter en kom eens vrijblijvend langs. Wij houden u ook als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Uniek project in Ronse

Het gebouw is zo ontworpen dat het zich op een hedendaagse manier perfect inpast in het zeer diverse weefsel van de stad Ronse. Het koppelt verschillende sferen in de stad en is terzelfdertijd een nieuwe landmark op de Markt, die deze visueel verbindt met de rest van de kern.

Reacties van kopers

Kom jij hier binnenkort tussen te staan als gelukkige eigenaar?

Ontzettend bedankt voor de vlotte verkoop! We kunnen niet wachten om in dit droomproject te wonen.